Via deze pagina blijft u op de hoogte van alle activiteiten en nieuws rondom mijn optredens, mijn activiteiten als vocal coach en mijn solo- en bandoptredens.

Agenda

Komende periode staan onder meer de volgende optredens gepland:

* 25 december: optreden Landgoed de Holtweijde in Lattrop
* 31 december: optreden Landgoed de Holtweijde in Lattrop
* 8 en 9 juni 2018: Heilights by Fanfare St. Jozef in Someren-Heide

Social media
Ook via FacebookTwitter en LinkedIn blijft u op de hoogte van mijn activiteiten.Klik op de icoontjes rechtsboven om direct naar de betreffende pagina's te gaan en mij te volgen.

Sfeerimpressie optredens
Regelmatig worden er foto's en filmpjes gemaakt tijdens de optredens. Klik hier voor een sfeerimpressie.

Nieuws

Diva's of BAY: sparkling
Afgelopen jaar hebben de Diva's of BAY al diverse keren kunnen shinen en stralen op het podium. De Diva's of BAY bestaat uit Barbara, Anita en Yildiz. En samen vormen zij een swingende, close-harmonie zangformatie.  De Diva's of BAY staan garant voor een programma dat op maat gemaakt is, van festival tot theater, van bedrijfsfeest tot huiskamer, het maakt de Diva’s niets uit zolang ze maar kunnen ‘shinen and sparklen’. De dames kijken nu al uit naar 2018, want al die mooie momenten in 2017 smaken naar meer.

 

Solo cd 'Zo ver...'

Het debuutalbum 'Zo ver' is op cd verkrijgbaar bij Fun 8 in Someren en Bol.com. Daarnaast is 'Zo ver...' ook te beluisteren via onderstaande streamingdiensten. 
Klik hier voor: