Organisatie

Naast zangeres en vocal coaching heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als organisator. Ik bied u de mogelijkheid om de muzikale organisatie van uw feestavond, ceremonie of bijeenkomst volledig te verzorgen. 

Muzikaal ontzorgen

Ik bied u de mogelijkheid om het gehele muzikale gedeelte uit handen te nemen, zodat u de handen en het hoofd vrij houdt om aan andere zaken te denken. U hoeft zich niet druk te maken over de techniek, de voorbereidingen en de muzikale afstemming. Door de (muzikale) organisatie uit handen te geven, bent u verzekerd van topkwaliteit. 

Showpakket

Wilt u ook het licht en geluid door een professional laten verzorgen? Kies dan voor het showpakket. Op basis van uw wensen, de locatie en het soort optreden bepalen we wat nodig en mogelijk is. Door mijn jarenlange ervaring heb ik vele contacten in de wereld van licht- en geluidstechnici. Hierdoor bent u ook verzekerd van topkwaliteit het gebied van licht en geluid. 

Tarieven en informatie

Een optreden is altijd maatwerk. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met mij. Dan bespreken we de wensen en mogelijkheden en ontvangt u een overzichtelijke offerte. 
 

Eenvoudig aanmelden voor zangles/vocal coaching? Download hier het aanmeldformulier

Klik hier voor de algemene voorwaarden.