Diva's of Bay

Onze passie en ervaring in combinatie met uw specifieke wensen maken van uw evenement een onvergetelijke ervaring. Wij staan altijd garant voor een programma dat op maat gemaakt is, van festival tot theater, van bedrijfsfeest tot huiskamer. 

Wij zijn Barbara, Anita en Yildiz. Onze jarenlange ervaring op het podium en onze eerdere samenwerking deed ons besluiten onze krachten te bundelen als swingende, close-harmonie zangformatie. En zo is hier “Diva’s of BAY”. Wij zijn vrolijk, gezellig, charmant maar ook échte Diva’s die dol zijn op een goed glas bubbels en een heerlijk stuk chocolade. We bieden een uitgebreid repertoire aan met bijpassende styling. 

 

Met veel plezier verzorgen wij een stijlvol, muzikaal en meerstemmig optreden. Onze passie en ervaring in combinatie met uw specifieke wensen zullen van uw evenement een onvergetelijke ervaring maken. Wij staan altijd garant voor een programma dat op maat gemaakt is, van festival tot theater, van bedrijfsfeest tot huiskamer, het maakt ons Diva’s niets uit zolang we maar kunnen ‘shinen and sparklen’. We zijn met tape of met live combo te boeken en brengen als sfeermakers swingende ‘up tempo nummers’ of dienen juist als sfeerondersteuners met ons ‘rustige repertoire’. De interactie met het publiek vinden wij zeer belangrijk. Wij warmen graag onze stembanden voor u op om voor u en uw gasten een onvergetelijk en swingend optreden te verzorgen. 

The Diva’s of BAY te boeken als:

* Tape act één of meerdere sets
* Act met live combo één of meerdere sets
* Avondvullendprogramma in combinatie met DJ
* Ontvangstact
* Afsluitende act
* Muzikale theaterprogramma’s
* Medley op maat
* Programma voor 50+
* Diner dansant
* Swingende party

“We leave a little sparkle wherever we go.”