Regelmatig verzorg ik optredens door het gehele land. Mijn optredens variëren van trouw- en rouwceremonies tot avondvullende feest- en gala-avonden. Ik vertel u graag meer over de diverse opties in een persoonlijk gesprek. 

Onvergetelijke huwelijksceremonie

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een hele persoonlijke, onvergetelijke manier om de liefde voor elkaar te bezegelen? Dan ben je mij aan het juiste adres. Of eigenlijk moet ik zeggen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Samen met Margot Cuppen verzorg ik met veel liefde jullie ceremonie. Weten wat we doen? Klik hier voor meer informatie.

onvergetelijke huwelijksceremonie

You RuLe!
Performancy Academy

Samen met Iris Rulkes bied ik een compleet aanbod aan trainingen en workshops om te leren jezelf zakelijk optimaal te profileren. Leer hoe jij elke presentatie of auditie nailed, hoe je één wordt met de camera, aantrekkelijke zakelijke vlogs maakt of de catwalk 'own-ed'. 

Klik hier voor meer informatie over You RuLe! Performance Academy.

Muzikaal genieten
 

Sfeerimpressie van duet van mij met Paul van Zoggel. 

 

Solo album
Het album 'Zo ver' is op cd verkrijgbaar bij Bol.com en te beluisteren via de streamingdiensten: Google MusicI-tunes en Spotify

Via FacebookInstagram en LinkedIn blijft u op de hoogte van mijn activiteiten. Via mijn YouTube kanaal krijgt u een indruk van mijn muzikale kwaliteiten en mogelijkheden. Klik op de icoontjes rechtsboven om direct naar de betreffende pagina's te gaan en mij te volgen.