Zang: solo, duo of complete band

“Dat Anita Leenders haar passie naleeft, is te horen in elke klank die ze uitbrengt. Door haar prachtige stem en stijlvolle verschijning besef je vanaf de eerste noot dat je te maken hebt met een vakvrouw pur sang uitgerust met de gave om haar publiek in het hart te raken.”

Pure

Solo of in combinatie met een gitarist en/of pianist. Afhankelijk van de gelegenheid en uw wensen stel ik een maatwerkprogramma voor u op. We kijken naar het gewenste repertoire, de mogelijkheden op de locatie, het publiek en de gelegenheid. Samen zorgen we ervoor dat het een optreden wordt om nooit te vergeten. 

Klik hier om een indruk te krijgen.
 

CD "Zo ver..."

Eind 2015 verscheen het eerste album van Anita met de titel 'Zo ver...'

Klik hier om de cd 'Zo Ver ... ' te bestellen.

Klik op één van onderstaande streamingdiensten om cd 'Zo Ver ...' te beluisteren 

Qualitytime

Van groots bedrijfsfeest tot jazzy easy listening op de achtergrond gedurende een sfeervol diner? Akoestisch of volledig versterkt? Latin, pop, funk & soul tijdens een bruiloft alles is mogelijk? Wil het publiek écht feest, dan zullen ze het krijgen ook! First class entertainment noemen we dat.


Musical moments

Na Broadway en West-End nu exclusief ook bij u op het podium: de highlights uit musicalland. Laat u meenemen op de liefdevolle klanken van “Don’t cry for me Argentina” (Evita), I dreamed a dream (Les Miserables), With one look (Sunset Boulevard) en vele, vele anderen. U waant zich voor een moment op Broadway ....

Swing

Organiseert u een feest en mogen de voetjes van de vloer? Ik bied u een avondvullend en swingend muzikaal programma. Het is zelfs mogelijk om live muziek af te wisselen met en goede DJ. Live muziek bij uw borrel of diner? Geen probleem. Uw gasten genieten met 42nd Avenue op de achtergrond. De samenstelling van de band bepalen we in overleg, afhankelijk van uw wensen en budget.

 

De band

Samen met gepassioneerde muzikanten vorm ik - Anita Leenders - de band 42nd Avenue. Professionele muzikanten die onderling beschikken over de juiste chemie. En dat voelt u! Professionals met uitstraling en klasse die de show stelen met kwalitatief hoogstaande muziek. Voor iedere gelegenheid kiezen we de juiste samenstelling. Muziek op maat dus. Evergreens, pop en sixties en niet te vergeten de hedendaagse toppers en bekende meezingers. Afhankelijk van de gelegenheid en uw wensen stellen we een programma samen. Samen zorgen we ervoor dat het een optreden wordt om nooit te vergeten.