Vocal Coaching

Wanneer je plezier beleeft aan het zingen straal je dat uit en bereik je met jouw muziek je publiek. Je weet mensen te enthousiasmeren of zelfs te ontroeren. Tijdens de vocal coaching lessen staan zangtechniek, interpretatie en presentatie centraal.

Zangtechniek

Een goede zangtechniek is zeer belangrijk, hoewel het beheersen van techniek nooit een doel op zich is. Een goede techniek zorgt dat de stembanden op de juiste manier gebruikt worden, voorkom je klachten als heesheid, zing je makkelijker hoge noten én kun je vrijer zinger waardoor jouw stem beter tot zijn recht komt. 

Solo, duo...

Je kunt kiezen voor een privé zangles of een les met een vriend of vriendin. Jij bepaalt met wie je zingt en de lessen volg je samen. Tijdens de les werken we aan zangtechniek, interpretatie en overdracht. Een individuele les duurt minimaal 30 minuten. Ook kun je kiezen voor 45 of 60 minuten. De lessen worden gegeven in mijn eigen, professionele zangstudio in Someren.

Eenvoudig aanmelden voor zangles/vocal coaching? Vraag hier het aanmeldformulier aan of download het hier.

Workshops & Performance Academy

Het is mogelijk om workshops te organiseren voor koren en groepen. Of wat te denken van een leuk uitje voor een sportteam, afdeling of vriendenclub. Neem contact met me op voor tarieven en mogelijkheden.

Daarnaast organiseer ik samen met Iris Rulkes een compleet aanbod aan trainingen en workshops om te leren jezelf zakelijk optimaal te profileren. Leer hoe jij elke presentatie of auditie nailed, hoe je één wordt met de camera, aantrekkelijke zakelijke vlogs maakt of de catwalk 'own-ed'. Klik hier voor meer informatie over You RuLe! Performance Academy.