Ceremonies

Het verzorgen van het muzikale gedeelte van een ceremonie vraagt een persoonlijke aanpak. U kunt dit slechts één keer doen. Of het gaat om een doop, een huwelijk of een rouwceremonie, ik ga met u om tafel om samen de wensen in kaart te brengen.

Muzikaal ontzorgen

Ik bied u de mogelijkheid om het gehele muzikale gedeelte uit handen te nemen, zodat u de handen en het hoofd vrij houdt om aan andere zaken te denken. U hoeft zich niet druk te maken over de techniek, de voorbereidingen en de muzikale afstemming. Door de (muzikale) organisatie uit handen te geven, bent u verzekerd van topkwaliteit. 

Dag Anita, toen ik de warme klanken hoorde van jouw stem en de gitaar van Cor was ik verkocht, ontroerd, geraakt, geëmotioneerd. Wat een fijne ingetogen performance. Ik heb meteen jullie nummer gevraagd voor een toekomstig moment dat we het leven willen vieren (of herinneren). Succes! 

Fleur 

Trouwen

Een dag om nooit te vergeten wordt extra bijzonder met live muziek. Liefdevolle nummers met een speciale betekenis voor jullie. Tijdens de ceremonie, receptie en/of feestavond. Met live muziek wordt jullie huwelijksdag onvergetelijk.

Klik hier voor meer informatie.

Rouwen

Waar woorden ons in de steek laten, weet muziek onze emoties te dragen, ons gevoel te vertalen en ons kracht te geven. Muziek haalt kostbare herinneringen naar boven. Herinneringen die steun geven wanneer we een dierbare los moeten laten. Door mijn jarenlange ervaring kan ik snel schakelen, ben ik goed op de hoogte van de werkwijze in crematoria en gebruiken en rituelen in de kerk. Er is een uitgebreider repertoirelijst beschikbaar; daarnaast zijn ook verzoeknummers mogelijk. 

Klik hier voor meer informatie.