Rouwceremonies

Muziek brengt sfeer, roept herinneringen op en raakt. Een afscheidsceremonie is een belangrijk moment dat de overgang naar een nieuwe situatie markeert. Live muziek bij een afscheid zorgt dat muziek nóg meer raakt; het afscheid wordt zo nog persoonlijker. Het biedt troost aan de nabestaanden en draagt eraan bij dat de begrafenis- / crematieplechtigheid een dierbare herinnering wordt.

De juiste snaar

Soms weet u precies welke nummers u wilt horen, maar het kan ook lastig zijn de juiste nummers te kiezen. Ik ondersteun u graag om tot de beste beslissing voor het afscheid van uw dierbare te komen. Neem ook gerust een kijkje ter inspiratie in mijn repertoirelijst. Om een goede indruk te krijgen kunt u ook de speciale playlist beluisteren.

Bij het overlijden van onze moeder, oma en omi wilden we graag een mooi afscheid van deze lieve vrouw, die zoveel voor ons betekend had. Eerder hadden tijdens een afscheid Anita en Cor opgetreden en daarvan waren we erg onder de indruk. Anita is erg betrokken, probeert duidelijk te krijgen wat passend is bij het afscheid, om het heel persoonlijk te maken, zij neemt hiervoor alle tijd. En het werd een heel mooi afscheid.

Kort daarna moesten we helaas ook afscheid nemen van onze vader, opa en opi. Gelukkig zorgden Anita en Cor dat zij er weer bij konden zijn. Voor onze vader vonden wij het moeilijk passende muziek te vinden. Anita heeft zoveel ervaring, weet een goede combinatie van liedjes te maken en in de juiste volgorde, zodat ook dit afscheid weer helemaal paste bij onze vader.

Ondanks het grote verdriet hebben we een goed gevoel over een prachtig afscheid van beide ouders.

Marlies Bakermans – Van Gennip

Mogelijkheden​

Om het afscheid muzikaal te omlijsten zijn er veel variaties. Solo zang, zang in combinatie met akoestische gitaar of piano, een koor; er zijn heel veel opties. Weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Neem contact op, dan bespreken we uw wensen en voorkeuren voor een voorstel op maat.

Professional

Als ervaren zangeres en organisator bent u verzekerd van een waardevolle toevoeging aan het afscheid. Ook kijk ik graag samen met u naar de wensen en mogelijkheden voor: 

  • Beeld en/of geluidsopname ceremonie
  • Extra faciliteiten m.b.t. muziek, licht, beeldpresentatie & streamingfaciliteiten
  • Meerdere instrumentalisten