Rouwceremonies

https://www.youtube.com/playlist?reload=9&list=PLMGP_DTDdjTPzRMSMuk9gLn3QIfqgpVg4Muziek brengt sfeer, roept herinneringen op en raakt. Een afscheidsceremonie is een belangrijk moment dat de overgang naar een nieuwe situatie markeert. Live muziek bij een afscheid zorgt dat muziek nóg meer raakt en het maakt het afscheid persoonlijker. Het biedt troost aan de nabestaanden en draagt eraan bij dat de begrafenis- / crematieplechtigheid een dierbare herinnering wordt.

De juiste snaar

Soms weet u precies welke nummers u wilt horen, maar het kan ook lastig zijn de juiste nummers te kiezen. Ik ondersteun u graag om tot de beste beslissing voor het afscheid van uw dierbare te komen. Neem ook gerust een kijkje ter inspiratie in mijn repertoirelijst.

 

Mogelijkheden​

Om het afscheid muzikaal te omlijsten zijn er vele mogelijkheden. Solo zang, zang in combinatie met akoestische gitaar of piano, een koor; er is heel veel mogelijk. Weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Neem contact op, dan bespreken we uw wensen voor een voorstel op maat.

Professional

Als ervaren zangeres en organisator bent u verzekerd van een waardevolle toevoeging aan het afscheid. Ook kijk ik graag samen met u naar de wensen en mogelijkheden voor: 

  • Beeld en/of geluidsopname ceremonie
  • Extra faciliteiten m.b.t. muziek, licht, beeldpresentatie & streamingfaciliteiten
  • Meerdere instrumentalisten