Trouwceremonie

Als zangeres met vele jaren ervaring bied ik vele mogelijkheden omtrent het verzorgen van het muzikale gedeelte van een ceremonie. Dit vraagt een persoonlijke aanpak.

Dit onvergetelijke moment kunt u slechts één keer doen.

De juiste snaar

Soms weet u precies welke nummers u wilt horen, maar het kan ook lastig zijn de juiste nummers te kiezen. Ik ondersteun u graag om tot de beste beslissing voor jullie trouwdag te komen. Neem ook gerust een kijkje ter inspiratie in mijn repertoirelijst.

Staat jullie speciale nummer er niet bij? Dit studeer ik met alle liefde in. Uiteraard heb ik daar wel even wat tijd voor nodig, dus niet te lang wachten met het doorgeven van de favoriet die niet mag ontbreken.

Mogelijkheden​

Om de ceremonie op te luisteren zijn er vele mogelijkheden. Solo zang, zang in combinatie met akoestische gitaar of piano, een volledige band of zang met een geluidsband; er is heel veel mogelijk. Naast jullie wensen heeft het ook te maken met de locatie en het aantal gasten. Weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Neem contact op, dan bespreken we jullie wensen en de opties bij de locatie van jullie ceremonie voor een voorstel op maat.

 

Vakmanschap

Als ervaren zangeres en organisator bent u verzekerd van een waardevolle toevoeging aan uw huwelijksdag. Een bijzonder fijne samenwerking heb ik met Het Bruidshuys
 

Ook kijk ik graag samen met u naar de wensen en mogelijkheden voor: 

  • Beeld en/of geluidsopname ceremonie
  • Extra faciliteiten m.b.t. muziek, licht, beeldpresentatie & streamingfaciliteiten
  • Meerdere instrumentalisten
  • Muzikale omlijsting receptie, borrel of avondfeest na afloop ceremonie