Trouwceremonie

Als zangeres met vele jaren ervaring bied ik vele mogelijkheden omtrent het verzorgen van het muzikale gedeelte van een ceremonie. Dit vraagt een persoonlijke aanpak.

Dit onvergetelijke moment kunt u slechts één keer doen.

De juiste snaar

Soms weet u precies welke nummers u wilt horen, maar het kan ook lastig zijn de juiste nummers te kiezen. Ik ondersteun u graag om tot de beste beslissing voor jullie trouwdag te komen. Neem ook gerust een kijkje ter inspiratie in mijn repertoirelijst. Om een goede indruk te krijgen kunt u ook de speciale playlist beluisteren.

Op 21 juni 2019 hebben wij een fantastische trouwdag gehad, mede dankzij Anita. We wisten dat ze kon zingen maar ze deed meer dan dat. Je kon merken dat ze veel “bruilofts ervaring” had Tijdens de voorbereidingen voor de ceremonie had ze goede adviezen, dacht enorm mee met de keuze van de nummers en besprak uitgebreid alle mogelijkheden. Ze nam haar eigen geluidsman mee, waardoor we geen enkele zorg meer hadden over de kwaliteit van het geluid, aangezien het toch een buiten ceremonie was. We kwamen uit op een hele mooie set van drie nummers, waarbij ze haar vaste gitarist Cor als begeleiding had. Het klonk super mooi en kwam recht uit haar hart. Al met al heeft Anita ervoor gezorgd dat onze huwelijksceremonie nog bijzonderder is geworden dan het al was!

Inge & Theo

De trouwdag was voor ons als een sprookje, werkelijk alles klopte! Over jou Anita, zijn we heel erg tevreden en vonden de zanglessen voor het verrassingsoptreden tijdens de ceremonie en het optreden van jou echt waarde toevoegen en hiervoor zijn we je ook enorm dankbaar.

Nicole & Tim

Mogelijkheden​

Om de ceremonie op te luisteren zijn er vele mogelijkheden. Solo zang, zang in combinatie met akoestische gitaar of piano, een volledige band of zang met een geluidsband; er zijn heel veel opties. Naast jullie wensen heeft het ook te maken met de locatie en het aantal gasten. Weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Neem contact op, dan bespreken we jullie wensen en de opties bij de locatie van jullie ceremonie voor een voorstel op maat.

Staat jullie speciale nummer niet in mijn repertoirlijst? Geen probleem, jullie favoriet studeer ik met alle liefde in. Uiteraard heb ik daar wel even wat tijd voor nodig, dus niet te lang wachten met het doorgeven van jullie lied dat niet mag ontbreken.

Vakmanschap

Als ervaren zangeres en organisator bent u verzekerd van een waardevolle toevoeging aan uw huwelijksdag. Een bijzonder fijne samenwerking heb ik met Pam van den Dungen Bruiloften en Evenementen.

Ook kijk ik graag samen met u naar de wensen en mogelijkheden voor: 

  • Beeld en/of geluidsopname ceremonie
  • Extra faciliteiten m.b.t. muziek, licht, beeldpresentatie & streamingfaciliteiten
  • Meerdere instrumentalisten
  • Muzikale omlijsting receptie, borrel of avondfeest na afloop ceremonie